Outnorth med Robin Trygg – Kajak & Yoga hos Randi Skaug

Outnorth med Robin Trygg – Kajak & Yoga hos Randi Skaug

Det här är det sjunde avsnittet av vår originalserie som jag gör tillsammans med Outnorth. Den här gången blir det mer äventyr i Norge med en av deras kända äventyrare – Randi Skaug. Och åter igen till härlig musik av den tidigare Idol-deltagaren Simon Zion!

Robin Trygg blev våren 2011 Sveriges yngste på Everest och är idag den enda svensk som klättrat Everest från både syd- och nordsidan. Tillsammans med Göran Kropp är Robin den enda svensk som varit på Everests topp två gånger. Och så har han blivit utsedd till Årets Äventyrare 2016. Men det är inte enbart därför vi väljer att arbeta tillsammans med Robin.

Det kommande året kommer Robin att ta dig med ut i Skandinavien på små och stora äventyr och upplevelser tillsammans med kända och mindre kända profiler.

På så vis hoppas vi kunna inspirera dig att uppleva dina egna äventyr oavsett tidigare erfarenhet eller ambitionsnivå och oavsett om du bor i storstan och vill ut i några timmar tillsammans med människor du tycker om eller om du vill ta sig an större utmaningar som kräver extra förberedelser.

Många äventyr hittar du faktiskt precis utanför dörren – och kom ihåg att de bästa äventyren är de som faktiskt blir av.

I samarbete med Visit Norway.
Filmning och redigering: Pitch Work.
Låt: Simon Zion – Caligula. Text och musik: Simon Zion och David Mårtensson.