Gratis föreläsning i Stockholm

Gratis föreläsning i Stockholm

Efter att han som yngsta svensk tog sig an och besteg Everest 2011 har han fortsatt att utmana sig själv. Tillsammans med Göran Kropp är Robin den enda svensk som varit på Everests topp två gånger och för det blev han framröstad till årets äventyrare i Sverige. Han är idag en av Sveriges mest meriterade alpinist och den enda svensk som klättrat Everest från både syd- och nordsidan. Med en outtröttlig äventyrsanda och törst för nya utmaningar fortsätter Robin genomföra egna expeditioner och guidade turer över hela världen.

Robins föreläsning är inspirerande och häpnadsväckande, med en stor portion både allvar och humor som aldrig lämnar någon oberörd.
Kvällen avslutas med att Robin berättar om vandringen upp till Everest basläger som du själv har möjlighet att följa med på.

Plats: Haglöfs Brand Store, Kungsgatan 10 i Stockholm
Datum: onsdagen den 16:e Januari 2019
Tid: kl. 19.00 – ca. 20.30
Allting är gratis men antalet platser är begränsade, max 100 platser, så först till kvarn gäller. Anmälan görs på Haglöfs Facebook sida.

Du som kommer på Äventyrskvällen får 20% rabatt vid ett köptillfälle fram till den 31/01 i vår Haglöfs Brand Store för att handla kläder och utrustning för ditt nästa äventyr. (gäller ej på reaprodukter)

Välkomna!