TALARE TILL FÖRETAGETS KICKOFF ELLER KONFERENS?

INSPIRERAS AV ROBIN!

Har du alltid drömt om att få komma iväg och se udda, naturnära delar av världen men känner att du saknar erfarenheten som krävs för att förverkliga dem? Behöver du talare till ett event, kick-off, till din idrottsförening eller till ditt företag? Eller är du kanske bara intresserad av att få lite tips inför ditt eget äventyr? Hör av dig så tar vi tillsammans fram det som passar er bäst.

TALARE TILL FÖRETAGETS KICKOFF ELLER KONFERENS? INSPIRERAS AV ROBIN!

Robin är idag en av Sveriges mest meriterade äventyrare med en gedigen meritlista över lyckade bestigningar på de flesta kontinenter världen över. Våren 2017 blev han vald till ”Årets manliga äventyrare” i Sverige. Hans föreläsningar har snabbt blivit populära mycket tack vare att han på ett personligt och ärligt sätt berättar om de utmaningar han ställts inför då han bestigit några av världens högsta berg. Vare sig det gäller bergsklättring, karriären, den personliga utvecklingen eller inom företagsvärlden så är verktygen för att lyckas med de mål du sätter upp väldigt lika varandra. Alla har sitt eget Everest och vikten av att vara motiverad är av yttersta vikt. Med den här föreläsningen får du en riktig motivationskick och upptäcker snart att ingenting är omöjligt. Robin har tidigare hållit föreläsningar för TV4, Expressen, Tele2, Swedbank, Älvsjömässan, Polismyndigheten m. fl.

 

Utan tvekan en av de bästa föreläsningarna vi haft.

- Tele2

Det är otroligt hur mycket man orkar om man bara vill! Även riktigt bra jobb med att relatera dina upplevelser till ”det vanliga arbetslivet”.

- SM i ekonomi

Grym föreläsning!!!! Inte ett öga torrt och inspirerad till tusen !!!

- Polismyndigheten

En rejäl tankeställare om vad som verkligen är viktigt. Det här kommer jag aldrig att glömma!

- TV4