FÖLJ ROBINS SENASTE HÄNDELSER, ÄVENTYR OCH FÖREDRAG!

BLOGGINLÄGG OCH NYHETER!

Årets säsong av Everest

Idag besökte jag Efter fem på TV4 och P3 Sveriges radio för att prata om årets säsong på Everest. En säsong med väldigt mycket folk.

Min Stora Middag

Igår medverkade jag tillsammans med andra ambassadörer och välgörare på Min Stora Middag.

Gästerna där är på olika sätt med och möjliggör Min Stora Dags arbete med att uppfylla önskningar och skapa viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Kvällen är till för att öka kunskap om organisationen och sprida information om året som gått och vad som väntar under det som kommer.

Vill du själv vara med och bidra eller veta mer om Min Stora Dag så besök gärna deras hemsida www.minstoradag.org

 

Följ med till Everest basläger!

Den 25 september 2019 åker jag till Nepal och vandrar upp till Everest basläger tillsammans med min kompis Chhiring dorje Sherpa. (Chhiring har bestigit Everest 16 ggr!)

En vandring på 17 dagar som alla kan genomföra med rätt förberedelser.

Vill du följa med?:)

Kontakta: info@robintrygg.com

Öppen föreläsning hos Haglöfs

Tack alla ni som kom förbi igår hos Haglöfs i Stockholm och lyssnade på min föreläsning. Det blev en blandad dragning där jag både pratade om mina egna Everest expeditioner och prestationer, men också om det mentala spelet bakom och hur huvudet egentligen fungerar. Jag hoppas att ni tyckte det var användbart och har nytta av det i era egna liv och prestationer.

Även tack till alla er som kom förbi innan föreläsningen. Ett glatt gäng som ska med mig och Chhiring dorje Sherpa till foten av Mount Everest i September 2019. Hoppas att ni nu känner er förberedda och taggade till tusen!

 

mvh,

//Robin Trygg

Gratis föreläsning i Stockholm

Efter att han som yngsta svensk tog sig an och besteg Everest 2011 har han fortsatt att utmana sig själv. Tillsammans med Göran Kropp är Robin den enda svensk som varit på Everests topp två gånger och för det blev han framröstad till årets äventyrare i Sverige. Han är idag en av Sveriges mest meriterade alpinist och den enda svensk som klättrat Everest från både syd- och nordsidan. Med en outtröttlig äventyrsanda och törst för nya utmaningar fortsätter Robin genomföra egna expeditioner och guidade turer över hela världen.

Robins föreläsning är inspirerande och häpnadsväckande, med en stor portion både allvar och humor som aldrig lämnar någon oberörd.
Kvällen avslutas med att Robin berättar om vandringen upp till Everest basläger som du själv har möjlighet att följa med på.

Plats: Haglöfs Brand Store, Kungsgatan 10 i Stockholm
Datum: onsdagen den 16:e Januari 2019
Tid: kl. 19.00 – ca. 20.30
Allting är gratis men antalet platser är begränsade, max 100 platser, så först till kvarn gäller. Anmälan görs på Haglöfs Facebook sida.

Du som kommer på Äventyrskvällen får 20% rabatt vid ett köptillfälle fram till den 31/01 i vår Haglöfs Brand Store för att handla kläder och utrustning för ditt nästa äventyr. (gäller ej på reaprodukter)

Välkomna!