FÖLJ ROBINS SENASTE HÄNDELSER, ÄVENTYR OCH FÖREDRAG!

BLOGGINLÄGG OCH NYHETER!

På expedition i Hammarbybacken

Äventyraren Robin Trygg, Sveriges yngste på Everest 2011, vet hur man ska klä sig när det blir kallt och riktigt besvärliga förhållanden. I den här filmen (sätt på ljudet!) delar Robin med sig av sina erfarenheter om hur han klär sig med skön och varm merinoull underst oavsett om du ska åka skidor, pulka eller ut på expedition.

God Jul & Gott Nytt År!

Vill passa på att önska alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!
Det har varit en otroligt spännande 2017 där jag fått se så många nya platser och träffa fantastiska människor från världens alla hörn!
Jag ser fram emot ett 2018 fullt av nya äventyr, föreläsningar och möten med nya människor!

Stor kram!

//Robin Trygg

Robin Trygg klättrar Parchamo i Nepal

Det här är det åttonde avsnittet av Outnorths originalserie som vi gör tillsammans med Robin Trygg. Den här gången är Robin på besök nere i Nepal för att bestiga Parchamo. Toppdagen bjuder på fantastiska vyer över bland annat Mt Everest. Robin Trygg blev våren 2011 Sveriges yngste på Everest och är idag den enda svensk som klättrat Everest från både syd- och nordsidan. Tillsammans med Göran Kropp är Robin den enda svensk som varit på Everests topp två gånger. Och så har han blivit utsedd till Årets Äventyrare 2016. Men det är inte enbart därför vi väljer att arbeta tillsammans med Robin. Det kommande året kommer Robin att ta dig med ut i Skandinavien på små och stora äventyr och upplevelser tillsammans med kända och mindre kända profiler. På så vis hoppas vi kunna inspirera dig att uppleva dina egna äventyr oavsett tidigare erfarenhet eller ambitionsnivå och oavsett om du bor i storstan och vill ut i några timmar tillsammans med människor du tycker om eller om du vill ta sig an större utmaningar som kräver extra förberedelser. Många äventyr hittar du faktiskt precis utanför dörren – och kom ihåg att de bästa äventyren är de som faktiskt blir av.