FULLBOKAT – Robin Trygg & Chhiring dorje Sherpa till Haglöfs brandstore!

FULLBOKAT – Robin Trygg & Chhiring dorje Sherpa till Haglöfs brandstore!

(Detta event är fullbokat och går inte länge att anmäla sig till)

Robin Trygg & Chhiring dorje Sherpa till Haglöfs brandstore!

Årets manliga äventyrare och Haglöfs-vän, Robin Trygg besöker tillsammans med sin mycket gode vän Chhiring dorje Sherpa vår Haglöfs-brandstore den 17 augusti klockan 19.30.
Allting är gratis men antalet platser är begränsade, max 100 platser, så först till kvarn gäller.

Våren 2015 befann sig vännerna vid världens sjätte högsta berg, Cho Oyu, när en fruktansvärd jordbävning drabbade området. Robin och Chhiring överlevde och avbröt sin expedition för att istället stanna kvar och hjälpa folket på plats.
Ett år senare återvände de till området och lyckades då bli de första att bestiga Cho Oyu på 1,5 år. Därefter begav de sig till Mt Everest för att på 36h bestiga berget från ABC-lägret. Detta gjorde Robin till den första svensk att ha bestigit Everest nord- och sydsida. Det hela resulterade i en dokumentärfilm som visas på TV under hösten.
Chhiring kommer från en liten by i Himalaya belägen på 4200 möh, på gränsen mellan Tibet och Nepal, och har sedan tidigare bestigit några av världens högsta berg, däribland K2 som han besteg 2008 utan syrgas.

Ta chansen att lyssna på berättelser från världens högsta berg och träffa Robin och Chhiring. I samband med denna kväll bedrivs även en insamling för Chhiring Foundation för att fortsätta hjälpa till med återuppbyggandet av landet efter jordbävningen.

Plats: Haglöfs Brandstore, Norrlandsgatan 6 i Stockholm
Datum: torsdagen den 17:e augusti 2017
Tid: kl. 19.30 – ca. 21.30

Anmäl dig HÄR.